VV Lemelerveld

De tweede klap…

Als de eerste klap een daalder waard is geldt dat dan ook voor de tweede…? Lemelerveld deelde vandaag de tweede klap uit in de 3e klasse B. Het versloeg Albatross uit het Apeldoornse Ugchelen met 1-3 en ook deze uitslag was zeer verdiend.

Het verschil met vorig seizoen was groot. In vergelijking met oktober vorig jaar was het weer nu beter, maar ook het veld en aankleding ook. Albatross heeft een vernieuwingsslag doorgevoerd aan boarding en bestrating;  het ziet er goed uit. Lemelerveld komt goed uit de startblokken en komt al heel vroeg op voorsprong. Een afstandsschot van een goed dreigende Stijn Kogelman jaagt tegen de touwen. Op basis van de eerste minuten een  terechte  voorsprong.

Vier minuten later wordt de doorgebroken Kogelman  onderuit gehaald. De tegenstander komt hierbij heel goed weg met een gele kaart. Halverwege de eerste helft heeft Jordy Lugtenberg de mogelijkheid om de 0-2 aan te tekenen. Hij glijdt net langs de bal om binnen te schieten.

Vlak na rust leidt gepruts op het middenveld de 1-1 in. Gelukkig weet Lemelerveld  vier minuten later de voorsprong weer in beheer te hebben. De ingevallen Wesley Vlierman speelt behendig de keeper uit en schiet de 1-2 binnen.  Na een uur spelen komt Albatross met 10 man te staan doordat een speler wederom over de schreef gaat en zijn tweede gele kaart van deze middag ontvangt, de rode kaart is reden voor voortijdig vertrek.

Nadat de wedstrijd kortstondig is onderbroken  voor een blessure behandeling van de scheidsrechter, gaat Lemelerveld op jacht naar de derde treffer. Invaller Teun in de Wal omzeilt buitenspel. Op de achterlijn ligt hij keurig de bal terug op de inlopende Jordy Lugtenberg. Hij schiet de bal beheerst tegen de touwen, Lemelerveld staat voor met 1-3. Dit is tevens de eindstand.

Volgende week zondag ontvangt Lemelerveld Turkse Kracht uit Deventer. Aanvang wedstrijd 14:00.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jordi de Haan, Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Roy Hauptmeijer, Robin Morrenhof, Ian Nijenkamp, Jeroen Exel (46’ Wesley Vlierman), Jordy Lugtenberg, Job Heerink en Stijn Kogelman (72’ Teun in de Wal)