Lemelerveld behaald het maximale

Vanmiddag stond de tweede Sallandse derby op het programma. Wijhe ’92 was de gastheer en kon vele meegereisde supporters verwelkomen. Lemelerveld heeft tot nu toe de maximale score weten te halen met 9 punten en is daarmee trotse medekoploper met Overwetering. Wijhe’92 speelde 3x gelijk en staat met 3 punten in de middenmoot van de 3e klasse B. Het was niet een bijster interessante wedstrijd, toch heeft Lemelerveld de volle drie punten meegenomen naar huis.

De wedstrijd begon vandaag met een kleine vertraging van 10 minuten, omdat Wijhe’92 nog niet volledig was. De assistent grensrechter was nog even op pad met zijn eigen team. Toen de persoon in kwestie ook gearriveerd was kan de wedstrijd beginnen. En die begon goed. Stijn Kogelman werd al vroeg in de wedstrijd (3e min) gehinderd in het 16 meter gebied. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Job Heerink wist dit buitenkansje te benutten en Lemelerveld had de voorsprong te pakken.

Wijhe herpakte zich en had hierna een iets beter veldspel. Dat resulteerde in een grote kans halverwege de eerste helft na een goede vrije trap. Lemelerveld komt daarbij goed weg. Een prima counter via Wesley Vlierman geeft de supporters weer enige positieve stemming. De rappe aanvaller geeft een uitstekende voorzet op Jordy Lugtenberg, die de bal tegen de touwen werkt. Een schitterende aanval en Lemelerveld leidt met 0-2. Dat is tevens de ruststand.

De tweede helft komen beide teams niet meer tot scoren. Vooral Wijhe’92 doet zich daarbij ernstig te kort. Vele kansen worden er om zeep geholpen door over of naast te schieten. Of ze komen de uitstekend keepende Rik Ramaker tegen. Ramaker weet afstandsschoten en een  tegen een situaties goed te pareren.

Doordat na rust niet meer werd gescoord, werd de ruststand bevorderd tot eindstand. Lemelerveld kan weer drie punten bijschrijven en behaald het maximale aantal punten van 12 uit 4 wedstrijden.

Volgende week zondag 2 oktober staat op het programma Warnveldse Boys tegen Lemelerveld. Aanvang wedstrijd 14:00.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jordi de Haan, Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Roy Hauptmeijer (46’ Jorn Brummelenbos), Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Wesley Vlierman, Jordy Lugtenberg, Job Heerink en Stijn Kogelman.

Er is een reactie geplaatst