dames 25+

Lemelerveld Dames 25+

Vrijwel de gehele selectie is na de zomer intact gebleven en dus zijn we in augustus weer begonnen met trainen.

De eerste wedstrijd stond voor woensdag 7 september op het programma, de vrouwen uit Wijhe kwamen bij ons. Het was een mooie, warme nazomeravond en er werd wat afgezweet!!! Dit alles niet voor niets, want vanaf het begin liep het lekker bij ons en vooral voorin ging het heel goed en werd er flink gescoord. We speelden gewoon een goede wedstrijd en hebben dan ook dik verdiend met 10-2 gewonnen. Lang geleden dat we zo’n uitslag hebben neergezet!!

Een week later hadden we thuis een vriendschappelijke wedstrijd tegen Heino. Het was zó ontzettend warm, het water was niet aan te slepen!!!. Maar goed, daar lieten we ons niet door tegenhouden. We voetbalden goed en hebben helaas net verloren: 3-5.

Woensdag 28 september was het tijd voor de kraker tegen Lemele. We hebben goed gespeeld, maar de doelpunten van Lemele vielen in de eerste helft helaas iets te snel achter elkaar, ruststand: 3-0. De tweede helft gingen we er helemaal voor en we scoorden ook één keer, terwijl er ook nog kansen waren op meerdere doelpunten voor ons. In principe hebben we de tweede helft gelijk gespeeld wat resulteerde in een eindstand van 4-1.