Lemelerveld niet met een zege naar huis

Op het “nieuwe” hoofdveld van Warnsveldse Boys heeft Lemelerveld de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De gastheren waren met 5-2 te sterk. Lemelerveld staat met 12 punten uit 5 wedstrijden op de tweede plaats in de 3e klasse B.

Na een warrig begin van de plaatselijke stadionspeaker. “We heten onze gasten van Witkampers uit Laren, van harte welkom op ons sportpark…” en nadat we nogmaals goed werden ontvangen/aangekondigd werd de wedstrijd begonnen op een goed kunstgrasveld in Warnsveld. Door een onderlinge ruil werd het tweede kunstgrasveld gepromoveerd tot hoofdveld, mooi gelegen voor de kantine. Zodat het nuttige met het aangename gecombineerd kan worden, aldus een vertegenwoordiger aldaar.

Lemelerveld begon de wedstrijd voortvarend, zoals we de afgelopen weken gewend waren. Vroeg op zoek naar een openingstreffer. Dit keer iets langer wachten, maar na ruim een kwartier spelen, zet Jordy Lugtenberg met een afstandsschot de 0-1 op het scorebord. De tegenstander heeft daarvoor al laten zien dat het een geduchte tegenstander is. Feller en fysieker in duels en nauwkeuriger in passing. Dat de 1-1 er, na een half uur, in gaat is dan ook niet echt een verrassing. Uit een afgeslagen corner weet de tegenstander te scoren.

Na rust wordt het duel tussen Warnveldse Boys en Lemelerveld al vroegtijdig beslist. Kort na rust en uiteindelijk binnen uur speeltijd lopen de gastheren uit naar 4-1. Vlak voor tijd weet Stijn Kogelman  het net nog te raken met een afstandsschot, 4-2. Dat het in blessuretijd nog 5-2 wordt is voor de statistieken.

De eerste nederlaag van het seizoen is een feit tegen een tegenstander waar Lemelerveld het doorgaans moeilijk mee heeft. Volgende week zijn er weer nieuwe kansen, dan staat Lemelerveld tegen Eerbeekse Boys op het programma. Aanvang 14:00 uur op Sportpark Heidepark.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jordi de Haan, Jasper Gerritzen, Joey Nijenkamp, Jorn Brummelenbos, Robin Morrenhof, Wesley Vlierman, Jeroen Exel (83’ Bram vd Kolk),  Job Heerink, Jordy Lugtenberg en Stijn Kogelman.