Algemene info: voetbalschool vv Lemelerveld Seizoen 2016 – 2017

Algemene info: voetbalschool vv Lemelerveld Seizoen 2016 – 2017

Welkom op de voetbalschool! De voetbalschool is een eerste kennismaking voor kinderen van 5-7 jaar met het voetbalspel. We proberen op een speelse, leuke en leerzame manier te trainen en te voetballen. Veel bewegen, samenspelen en samenwerken, lekker actief zijn en leren omgaan met winst en verlies.

Spelvreugde staat voorop, jullie kind moet zich prettig voelen, want voetballen is vooral leuk!

• De training is op woensdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur.
  • Probeer om ca. 15:45 uur aanwezig te zijn
  • Kleedkamer 11 + 12
  • Er is een aparte kleedkamer voor meisjes als die daar behoefte aan hebben
  • De training is op het kunstgrasveld. Dat betekent dat het fietspad overgestoken moet worden. Uitkijken daar!
  • Het is handig om al in de voetbalkleren te komen.
  • Trainingskleren zelf meenemen; inclusief voetbalkousen en scheenbeschermers!!
  • Zet je naam of initialen in je kleren, handig als je iets kwijt raakt.
  • Je mag eten/drinken meenemen voor na de training.
  • Proeftrainen mag op woensdag, kom je niet meer dan graag even bericht.

Wedstrijden

• De jongens en meiden van de Voetbalschool doen nog niet mee aan een officiële KNVB-competitie.
  • Op zaterdag van 10 uur tot 11 uur worden wel onderlinge wedstrijden gespeeld.
  • Je moet in principe opgegeven zijn als lid om op zaterdag mee te mogen doen.
  • De teams worden van tevoren ingedeeld. Er wordt geprobeerd om teams van 3 of 4 spelers te maken.
  • De teamindeling wordt opgehangen in de kleedkamer
  • Meestal worden er 3 wedstrijden van ongeveer 20 minuten gespeeld.
  • Aanwezig om kwart voor 10
  • Shirts met verschillende kleuren zijn aanwezig. De overige kleren inclusief voetbalkousen en scheenbeschermers zelf meenemen.
  • Het is handig om al in de voetbalkleren te komen.
  • De kleedkamer -en veldindeling staat op het aanplakbord .
  • Als je niet kunt graag even afmelden bij 1 van de trainers!!
  • Na de wedstrijden krijgen de kinderen ranja. Zelf eten/drinken meenemen mag ook.
  • Er is 1 tas met shirts. De shirts worden beurtelings gewassen door 1 van de ouders. Dat staat aangegeven op de teamindeling.

Algemeen:

• Douchen na de training en wedstrijden verplichten we niet maar is wel wenselijk. We raden aan hier vanaf het begin gewoonte van te maken voor jullie kind. Douchen hoort erbij!
  • Kinderen die jarig zijn of geweest mogen natuurlijk op de Voetbalschool trakteren, dit is overigens geheel vrijblijvend! Tip: hou het klein.
  • Als er iets is wat wellicht belangrijk is te weten bij onze benadering naar jullie kind vernemen we dat graag.

Trainers:

Ronnie Simons