Dubbele cijfers tegen KCVO 2

Het was een historische wedstrijd vanochtend  voor de mannen van Paul Kloosterman. We kunnen ons niet herinneren dat het  tweede elftal in een reguliere competitiewedstrijd de dubbele cijfers haalde. Het werd vanochtend 10-0 tegen de nummer laatst KCVO 2 (Katholiek Concordia Vincit Omnia) en de Vaasense ploeg mocht daarbij hun doelman dankbaar zijn. Met een aantal fantastische reddingen behoedde hij zijn team  voor een nog grotere nederlaag.  De KCVO trainer sprak vooraf zijn zorgen uit over de afwezigheid van een groot deel van zijn selectie vanwege blessures en ziekte. Die zorgen waren meer dan terecht.

Vanaf de aftrap was het eenrichtingsverkeer richting het KCVO doel maar pas in de 35 minuut kwam de 1-0 op het scorebord. Glenn van de Berg legde keurig af op Rik Lugtenberg die simpel binnen tikte. Vijf minuten later bezorgde Rutger Kuttschruiter de bal strak voorlangs bij Sam Veltjen voor de 2-0.  Invaller Jorik Smit zorgde na rust met een assist op  Len Sibelt dat deze gemakkelijk de 3-0 kon scoren. Daarna was  het verzet van KCVO helemaal gebroken. Een eigen goal, een prachtig schot van Bram van de Kolk en weer Len Sibelt zorgden voor de 6-0. Een prachtige boogbal van 25 meter van Glenn van den Berg betekende 7-0 . Jorik Smit’s  demarrage was in de 73 min voldoende om de bal uiterst precies binnen te leggen; 8-0. Len Sibelt,  wat speelde hij een prima wedstrijd, knalde  van dichtbij de 9-0 binnen en Sam Veltjen verdubbelde zijn aantal treffers van het vorig seizoen  voor de 10-0. Dank aan Peter Eilert van het 3e elftal die door blessureproblemen  bij de  1e en 2e selectie  de 2e helft linksback speelde.

Voor KCVO 2 is het te hopen dat de ploeg snel weer kan beschikken over zijn sterkhouders want zo is er niet veel aan. Lemelerveld 2 speelt a.s. donderdagavond om 19.45 uur de bekerwedstrijd tegen Hellendoorn 2. Die ploeg komt uit in de reserve 1e klasse van het zaterdagvoetbal. Een mooie uitdaging tegen een uiterst sterke tegenstander! A.s zondag is de ploeg vrij.

Opstelling: Tom Hulsman, Rutger Kuttschruitter, Stef Tielbeke, Marko Hazelhekke, Robin Vlierman ( 49 min Wouter van de Kolk,)Bram van de Kolk, Rik Lugtenberg( 53 min Jorik Smit) Sam Veltjen, Len Sibelt, Glenn vanden Berg en Rory Veltmaat ( 45 min Peter Eilert.)