Lekkere overwinning op Overwetering 2

Omdat het hoofdveld vanwege de vorst werd afgekeurd door consul Jan Heerink werd vanochtend uitgeweken naar het rubber en plastic van veld 3 voor de eerste wedstrijd in de terugronde. De omstandigheden waren lastig en leidde tot veel glijpartijen. Na bijna 10 minuten spelen stoomde centrale verdediger Marko Hazelhekke mee naar voren. Via de zijkant kreeg hij de bal voor het doel perfect aangespeeld door Glenn van den Berg en de kopbal van Hazelhekke verdween onhoudbaar in de hoek. Marko Hazelhekke kwam een aantal jaren geleden door de liefde gedreven vanuit Heeten naar Lemelerveld. De liefde voor de schone dame is over maar zijn liefde en passie voor Lemelerveld en zijn VV is gebleven. Lang konden we niet genieten van de voorsprong want binnen vijf minuten werd uit een vloeiende aanval de bal snoeihard van 20 meter afstand  in de kruising geschoten. Daarna een echt voetbalgevecht waarbij Overwetering fysiek wat sterker was. Arjan Morrenhof bleek toch te ziek en maakte plaats voor Luuk Visscher. Jorik Smit kreeg geen strafschop toen hij licht werd aangetikt in de zestien maar was met zijn snelheid voortdurend dreigend. Na rust was het initiatief geheel bij de Lemelervelders binnen tien minuten na rust stond opnieuw Marko Hazelhekke op de goede plek na een fraai aangesneden vrije trap van Len Sibelt: 2-1. In de 58 min kwam Overwetering weer langszij na wat gekluts binnen onze zestien en werd de bal langs Tom Hulsman geschoten.Sam Veltjen kwam voor Rik Lugtenberg en zorgde voor wat omzettingen. Rory Veltmaat bediende met een prima pass Jorik Smit die fraai afrondde. Dezelfde Smit maakte op aangeven van Sam Veltjen de 4-2 en wedstrijd gespeeld denk je dan. Toch niet want de geelgroene formatie uit het dorp aan de IJssel speelde de laatste tien minuten alles of niets en in de 90e minuten krulde de bal via een Lemelerveldvoet over Tom Hulsman: 4-3 In blessuretijd bezorgde Rory Veltmaat ons hartkloppingen met een slechte terugspeelbal. Gelukkig voor ons en vooral voor Rory werd de bal net naast geschoten. Een mooie overwinning en omdat nagenoeg de hele kopgroep punten verspeelde zijn we zomaar weer in de buurt van de top. Dank aan Twan Schokker van het 4e die even stand by wilde zijn.
Opstelling: Tom Hulsman, Rutger Kuttschruitter, Arjan Morrenhof( 20 min Luuk Visscher) Marko Hazelhekke, Robin Vlierman, Stef Tielbeke, Rik Lugtenberg ( 75 Min Sam Veltjen ) Jorik Smit, Len Sibelt, Glenn van de Berg.