Geheime oefenwedstrijd

Voor de mannen van Lemelerveld 4 stond er op de zondag na carnaval geen officiƫle wedstrijd op het program. Maar om na de carnaval weer enigszins op conditie te komen werd er in het geheim een oefenwedstrijd ingelast. (Het leidingstrio wilde wat dingen uit proberen en dat was niet voor alle ogen geschikt. Zo werden o.a. Streppel, Feite en Anno buiten de selectie gelaten en werd er voor de verandering eens met 12 man gespeeld)
Uw vliegende reporter Tjeuke was er natuurlijk bij. Om u toch nog mee te laten genieten van deze wedstrijd heeft hij speciaal voor u enkele plaatjes geschoten!

’s Ochtends vroeg om kwart voor 11 verzamelen bij de parasol om vervolgens om 11 uur op het veld te staan. (een enkeling had hier nog wat moeite mee)

Het veld lag er strak bij en het was mooi weer

Misschien een beetje onduidelijk maar in het oranje Jelle “pupil van de week” de Haan.

Er was nog verdacht veel publiek aanwezig voor een “geheime” oefenwedstrijd

Mooie hond

Cristiano Boerkamp, die na de zoveelste keer dat ie langs zijn tegenstander glipte een tikkie mee kreeg.

In het oranje het centraal verdedigingsduo, Jelmer “hier komt geen muisje langs” Veldman en Niels “ikwoudatikzogoedwasalssander” Smit. (Er kwam overigens geen muisje langs)

De leider keek, en zag dat het goed was

Joeri “ik pak toch alles” Westemeijer pakte op duistere wijze ook echt alles

Iedereen blij, 3 punten in de zak!

Het was een geslaagde dag, er werd lekker gevoetbald en iedereen heeft genoten. De leider was tevreden en na afloop werd er nog lang nagepraat over het fantastische spel dat op de mat werd gelegd. Het moet nu wel heel raar lopen als Lemelerveld geen punten meer gaat pakken….