2e elftal uitstekend op dreef.

Het 2e elftal leverde zondagochtend een prima prestatie door koploper en kampioenskandidaat Epe 2 met een dikke 4-1 nederlaag naar huis te sturen. Epe 2 mag volgende week zondag samen met Loenermark 2 uitmaken wie kampioen wordt. Op een zonovergoten Heidepark waren de beste kansen in de beginfase voor Epe maar de snelle aanvallers mistten de scherpte voor de goal. Die scherpte had de vandaag ook weer geweldig spelende Rik Lugtenberg wel. Nadat hij op weg naar de goal was gevloerd mikte hij de toegekende vrije trap simpel langs de slecht opgestelde muur voor de 1-0. Epe was in het eerste bedrijf de betere ploeg en hadden we mazzel dat een Epe aanvaller een dot van een kans nog naast wist te schieten. Polletje?? Die waren er vandaag weer meer dan voldoende op de droge grasmat. Door de opnieuw geweldige inzet van de boys van Paul Kloosterman kon Epe geen echte vuist maken. Toch kwam de koploper op slag van rust op 1-1. Een indraaiende vrije trap werd door alles en iedereen gemist en verdween onhoudbaar langs Tom Hulsman tegen de touwen. Kort na rust, met invallers Len Sibelt en Stef Tielbeke op het middenveld, kregen we steeds meer grip op de wedstrijd. Een scherp aangesneden hoekschop van Len Sibelt betekende de 2-1 waarbij de Epe doelman er niet goed uit zag. Epe speelde de laatste 20 minuten vol op de aanval en nam alle risico’s. Verdedigend stond het ook vandaag weer ouderwets goed met routiniers Arjan Morrenhof en Marko ( vandaag weer niet achter de draaitafel voor het Zevende…) Hazelhekke en de jonge Luuk Visscher en Rory Veltmaat. Robin Vlierman leek bij een snelle uitbraak op weg naar de 3-1 maar raakte de binnenkant paal. Len Sibelt was ter plaatse aanwezig om zijn goede invalbeurt glans te geven voor de 3-1. Wedstrijd gespeeld en vlak voor tijd was het invaller Sil Huysmans, normaal ballend in het vierde, die ook zijn prima invalbeurt bekroonde met een doelpunt. Eindstand 4-1. We zijn door de overwinning opgeklommen naar de derde plaats en maken dikke kans op de derde periode titel. We moeten dan volgende week een goede overwinning neerzetten uit bij degradant KCVO 2. Trots op jullie werklust en teamgeest en laten we er a.s. zondag iets moois van maken! Tot slot dikke complimenten, ook van de Sv Epe leiding, aan scheidsrechter Braamhaar uit Nijverdal. Je zou elke week zo’n scheidsrechter wensen!
Opstelling: Tom Hulsman, Luuk Visscher, Arjan Morrenhof, Marko Hazelhekke, Rory Veltmaat, Wouter van de Kolk ( 50e min Stef Tielbeke), Robin Vlierman, Rik Lugtenberg, Jorik Smit( 55e min Sil Huysmans) Roy Hauptmeijer( 50e min Len Sibelt) Glenn van den Berg ( 85e min Bart Noordman)
Foto’s met dank aan Yvonne Lugtenberg!