Catering & Partyservice Raymond de Haan nieuwe sponsor

Catering & Partyservice Raymond de Haan is met ingang van dit jaar de nieuwe sponsor van de toernooicommissie van vv Lemelerveld. Elk jaar worden er een drietal toernooien georganiseerd voor de jeugd van onze vereniging. Het gaat hierbij om Jeugdsixday, een toernooi onder de F- en E-jeugd uit Salland en Twente en de seizoenafsluiting van onze jeugdteams. Als toernooicommissie zijn wij erg verheugd dat een bekend Lemelervelds bedrijf zich heeft verbonden aan de jeugd van onze voetbalvereniging.

Inmiddels is iedereen bekend met Catering & Partyservice Raymond de Haan, welke al een aantal jaar heerlijke gerechten serveert voor verschillende gelegenheden. Van belegde broodjes en buffetten tot aan compleet verzorgde feesten.

Als toernooicommissie zijn wij zeer blij dat wij met Catering en Partyservice Raymond de Haan een sponsor hebben gevonden voor al onze activiteiten. Door deze sponsoring is het voor de toernooicommissie mogelijk om ook in de toekomst verschillende toernooien te organiseren voor onze jeugdspelers, maar ook voor verschillende verenigingen uit de omgeving.

Voor Catering en Partyservice Raymond de Haan is de samenwerking een mooie mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een verenging die een belangrijke gemeenschappelijke functie vervult in Lemelerveld.