Columbia – Lemelerveld

Het eerste elftal van vv Lemelerveld speelt aankomende zondag om 14.00 uur een uitwedstrijd tegen Columbia uit Apeldoorn. Door de zege van Lemelerveld op Overwetering afgelopen zondag (2-0) en de nederlaag van nummer 3 Columbia bij Wijhe (2-1) kunnen wij zondag kampioen worden. In dat geval moeten onze mannen zelf zien te winnen van Columbia en moet nummer 2 Overwetering in eigen huis verliezen van Warnsveldse Boys. De kans is weliswaar klein, maar hij is aanwezig.

De spelers, staf en enkele familieleden gaan zondag met de bus naar Columbia. Het bestuur heeft, in overleg met het eerste elftal, besloten om geen extra bus in te zetten voor de supporters. Dit hebben wij gedaan omdat we, mochten we zelf winnen, afhankelijk zijn van het resultaat van nummer 2 Overwetering.

Alle support is echter welkom in Apeldoorn, want winnen van Columbia zal geen makkelijke opgave worden. Gaat u op eigen gelegenheid naar Apeldoorn en heeft u nog plek over in de auto? Rijd dan even langs het sportpark Heidepark om te kijken of er nog mensen staan die eventueel met u mee kunnen rijden. Mensen die graag mee willen maar nog geen vervoer hebben, verzoeken wij om tussen 12.45 en 13.00 uur te wachten voor de hoofdingang van het sportpark Heidepark. Op deze manier kunnen we alsnog met een grote schare publiek uit Lemelerveld aanwezig zijn in Apeldoorn.

Mocht het eerste elftal daadwerkelijk kampioen worden zondag, dan arriveren de spelers om 19.00 uur in de voetbalkantine in Lemelerveld. Aansluitend aan de busrit vanuit Apeldoorn zullen zij eerst een rondrit maken door het dorp. Vanaf 19.00 uur barst het feest los in de kantine. Mocht het zo ver komen, dan bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om dit feestje met ons mee te komen vieren!