De bus moet je soms parkeren: 1-2

Vandaag tegen WSV 2 was het tegen houden, vrouwen en kinderen eerst en uiteindelijk met drie punten in de pocket van het veld! We kregen vier kansen, scoorden  drie keer, waarvan een werd teruggefloten voor buitenspel, en gingen niet echt verdiend met drie punten in de tas huiswaarts. WSV 2 speelt tegen degradatie in de reserve  tweede klasse en wie het spelbeeld vandaag zag begrijpt waarom: Een fris en jong team dat een, toch niet onbelangrijk detail  in de voetbalsport ontbeert, scorend vermogen. Dat hadden we via een  Glenn van den Berg en direct na rust via Jorik Smit wel:  twee kansen: twee goals! Glenn  moest ondanks zijn hamstring blessure de wedstrijd uitspelen.  Alle verdere info van deze wedstrijd zullen we u besparen. Of toch: Complimenten aan de jonge Luuk Visscher, prima degelijke wedstrijd gespeeld maar ook; Rory Veltmaat geblesseerd naar de kant, vervanger  Daan Endeman; geblesseerd naar de kant. Heel veel omzettingen  in het tweede bedrijf en gelukkig hadden we een elftal dat  bereidt bleek snoeihard voor elkaar te werken. Mannen wat kunnen jullie trots zijn, ook al sta je niet op je eigen positie, samenwerkt voor een mooie driepunter. Het was na afloop niet allemaal pais en vree was tussen de scheids en heetgebakerde WSV begeleiding.  Wat jammer is dat toch…  Aan de kop van de ranglijst gaan  Epe 2 en Loenermark 2  uitvechten wie kampioen wordt. Epe 2 komt op 30 april op bezoek  op het Heidepark en een ding bleek  vandaag duidelijk: Ook al staat er weinig meer op het spel;  De mannen van Paul Kloosterman geven niets weg!

Prettige paasdagen gewenst!

Opstelling: Tom Hulsman, Luuk Visscher, Arjan Morrenhof, Marko Hazelhekke, Rory Veltmaat (  35e Daan Endeman ( 45 Sam Veltjen), Robin Vlierman, Rik Lugtenberg, Len Sibelt, Wouter van de Kolk, Glenn van de Berg, Jorik Smit.