Doelpuntenfestijn

Het thuisduel tegen Witkampers eindigde in een doelpuntenfestijn. Lemelerveld won uiteindelijk na een zwaarbevochten overwinning met 4-3.

Lemelerveld begon sterk. Na een kwartier was het al raak. Een handsbal van de gasten binnen de beruchte lijnen leverde een strafschop op en topscorer Job Heerink schoot feilloos binnen, 1-0. Een paar minuten later was het echter alweer gelijk. Een aanvaller stond volledig vrij na een goede aanval over links en scoorde de 1-1. Een mooi voetbalgevecht tussen beide aanvallende ploegen ontspon zich. Job Heerink zorgde na een half uur opnieuw voor de voorsprong. Na een onoplettenheid wist hij de bal met een lobje op de lat te schieten, maar in tweede instantie lukte het hem wel om Lemelerveld opnieuw op voorsprong te brengen. De 2-1 voorsprong was tevens de ruststand.

Na rust hetzelfde beeld. Twee ploegen die wel wilden voetballen en volop kansen aan beide kanten. Lemelerveld ging hier het beste mee om. Na 56 minuten drong Robin Morrenhof door tot op de achterlijn en zijn voorzet op Job Heerink zorgde voor het derde doelpunt van de jonge spits van deze middag. Toen Teun in de Wal een twintig minuten voor tijd 4-1 op het scorebord bracht, leek de wedstrijd gespeeld. Niets was minder waar. Witkampers bleef uiterst gevaarlijk en toen Daan Hento uit een vrije trap de 4-2 scoorde, kwam de onrust in Lemelerveldse spel terug. Echt spannend werd het toen dezelfde Hento een kwartier voor tijd met het hoofd de 4-3 aantekende. Kansen en billenknijpen aan beide kanten. Kort voor tijd liet trainer Richard Smit A-1 speler Stan Tielbeke nog debuteren, die warempel ook nog de wedstrijd had kunnen beslissen. Scheidsrechter Smeenk verhoogde de spanning ook door maar liefst 9 minuten door te laten spelen, maar uiteindelijk klonk er na zijn laatste fluitsignaal een hard gejuich van Lemelerveldse spelers en supporters.

Een zwaarbevochten overwinning voor de ploeg van Richard Smit, dat door het gelijkspel van Overwetering de koploper tot op 1 punt is genaderd. Op zondag 23 april komt Overwetering naar sportpark Heidepark. Wordt dat de beslissing in de 3e klasse B? Wie weet, maar uw komst wordt van harte aanbevolen. Maar eerst speelt Lemelerveld nog een uitwedstrijd tegen Turkse Kracht en wel op 2e Paasdag om 14:30 uur!!!.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jordi de Haan, Jorn Brummelenbos, Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Jeroen Exel (80. Rik Lugtenberg), Robin Morrenhof, Jordy Lugtenberg, Job Heerink, Stijn Kogelman (75. Bram van de Kolk) en Teun in de Wal (88. Stan Tielbeke).

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. Theo Rijkhoff