Winst op Colmschate 2; 2-0

Er zijn van die wedstrijden dat het soms tegen zit, vandaag tegen Colmschate 2 zat het behoorlijk mee.  Na een sterke beginfase van ons was Colmschate daarna de betere ploeg waarbij de behendige en sterke aanvallers het ons knap lastig maakten. Met keihard werken en een prima Tom Hulsman op de goal hielden we de nul. Na bijna een half uur spelen kopte Robin Vlierman een vrije trap van Len Sibelt knap in de hoek. De doelman liet de bal los waarna Glenn van de Berg op de goede plek stond voor de 1-0. Na rust kregen beide ploegen nog een paar enorme mogelijkheden op een treffer maar werden deze lelijk verprutst. In blessuretijd maakte  Jorik Smit de 2-0 en waren de drie punten binnen. Aan kop verspeelde Epe 2 in enkele weken tijd een voorsprong van maar liefst negen punten.  Met nog drie wedstrijden te gaan is het opeens weer  razend spannend maar het lijkt erop dat geen van de bovenste ploegen zin heeft om te promoveren naar de reserve 1e  klasse. Grote reisafstanden en behoorlijk  niveau verschil op de vroege zondagochtend zit blijkbaar niemand op te wachten.  Het wordt in ieder geval een kampioen van de armoe. Dank aan Sil Huysmans van het 4e elftal die een half uurtje lang wilde meedoen vanwege blessureproblemen.  A.s zondag gaan we op bezoek bij het in degradatiezorgen verkerende WSV 2. Achter het Apeldoornse sportomnium wordt om 10.30 uur afgetrapt.

Opstelling: Tom Hulsman, Stef Tielbeke, Arjan Morrenhof( 65 Luuk Visscher) Marko Hazelhekke, Rory Veltmaat, Wouter van de Kolk, Robin Vlierman, Rik Lugtenberg( 60 Sil Huysmans) Len Sibelt,  Jorik Smit en Glenn van de Berg.