Bijna kampioen …

Lemelerveld deed wat het moest doen tegen TKA, namelijk winnen. Helaas was het om vandaag al kampioen te worden afhankelijk van Columbia. De nummer 2 uit Apeldoorn won echter ook, waardoor de ploeg van Richard Smit pas volgende week op eigen kracht kampioen kan worden tegen Twente uit Goor.

Het was wederom een drukte van jewelste op sportpark Heidepark, waar het 7e elftal ’s morgens eindelijk kampioen was geworden. Opnieuw een onderlinge voorwedstrijd, waarna de F-jes aan de hand van de spelers van TKA en Lemelerveld het hoofdveld betraden. In de sportkantine zette DJ team Het Einde het feest samen met het 7e alvast in gang en dit feest ging de hele middag door.

De thuisploeg begon aarzelend, maar de eerste de best kans ging er wel in. Jordy Lugtenberg schoot schitterend raak. Na een half uur slalomde Job Heerink door de defensie en hij tekende voor de 2-0. Vlak voor rust lukte het Ugur Yildirim om TKA op 2-1 te brengen uit een vrije trap, zijn specialiteit.

Na rust was het opnieuw Job Heerink die Lemelerveld op 3-1 zette. Het spel golfde op en neer met enorm veel ruimte voor beide teams. Veel balverlies en slordig voetbal, maar wel volop kansen. TKA scoorde in de 74e minuut de 2-3, maar de ingevallen Stijn Kogelman bracht de marge weer op 2, na een prima voorzet van de eveneens ingevallen Bram van der Kolk. Nadat opnieuw Job Heerink de stand op 5-2 had gezet, was het weer Ugur Yildirim die TKA terug in de wedstrijd bracht; 5-3. In de slotfase lukte het Robin Morrenhof om de 6-3 te scoren, waarna de zege veilig was gesteld.

Een bijzondere wedstrijd met een bijzonder scoreverloop, maar Lemelerveld staat door deze winst wel op het punt kampioen te worden. Het hoeft daarvoor volgende week maar 1 puntje te halen bij vv Twenthe uit Goor. We hopen hiervoor in Goor weer veel supporters uit Lemelerveld te mogen begroeten en hiervoor zullen bussen worden geregeld. Volg hiervoor de site van de vv Lemelerveld om je op te geven en steun onze jongens in Goor. Het komt er nu op aan, het moet nu gebeuren!

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jordi de Haan (75. Roy Hauptmeijer), Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Jorn Brummelenbos, Jeroen Exel, Robin Morrenhof, Jordy Lugtenberg (70. Bram van der Kolk), Teun in de Wal (63. Stijn Kogelman), Wesley Vlierman en Job Heerink

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. René Jansen

Dan moet je je aanmelden Herman