Catering & Partyservice Raymond de Haan Jeugdtoernooi succesvol verlopen

Op een zonovergoten sportpark Heidepark werd afgelopen zaterdag 27 mei het Catering & Partyservice Raymond de Haan jeugdtoernooi van de vv Lemelerveld gehouden. Zo’n 750 spelers en speelsters, verdeeld over 90 teams, uit de regio’s Salland, Twente en Zwolle streden om de fraaie bokaal die door iedere poulewinnaar te verdienen was. Ook het in groten getale meegereisde publiek genoot van de grote hoeveelheid zon en de verrichtingen van de voetballers en voetbalsters.

Dit jaar was ook weer ruimte gemaakt voor de jongste F-jes van de voetbalschool. Verschillende verenigingen hadden hiervoor teams afgevaardigd die 4 tegen 4 speelden. Voor veel van deze spelertjes was het de eerste keer dat ze tegen teams van andere verenigingen speelden, hetgeen prachtige voetbaltafereeltjes opleverde. Het publiek en de spelers zochten tussen de wedstrijden door de kantine op, zodat het kantinepersoneel alle zeilen bij moest zetten om iedereen van een natje en droogje te voorzien. Door de het vele werk van de onderhoudscommissie lag het sportpark er weer prachtig bij. Zelfs de sproeiers werden aangezet voor de nodige verkoeling voor alle spelers!

Alle 120 wedstrijden werden geleid door scheidsrechters van de vv Lemelerveld. Er waren er zelfs een aantal bij die de hele dag hiervoor op het veld aanwezig waren! De begin en eindsignalen van de wedstrijden werden via de centrale omroepinstallatie geregeld, zodat het toernooischema niet in gevaar kwam.

Helaas zijn er ook weer een aantal spullen blijven liggen. Het gaat om een paar voetbalschoenen en diverse keeperhandschoenen (zie foto onder). Deze kunnen opgehaald worden in de voetbalkantine van de vv Lemelerveld.

De toernooicommissie bedankt alle vrijwilligers en natuurlijk hoofdsponsor Catering & Partyservice Raymond de Haan. Zonder hen is de organisatie van dit evenement onmogelijk!