Het is klaar

Het seizoen zit erop. Na de 0-2 nederlaag van afgelopen zondag tegen NEO 2 was het 2e duel in de nacompetitie niet meer dan een formaliteit. Op het warme plastic veld in Borne werd het 2-1 en daarmee zit het seizoen erop. Over de wedstrijd zelf valt niet veel te melden. Dikke mogelijkheden voor ons via Rik en Len in het begin van de match maar na de 2-0 direct na rust vonden beide partijen het wel goed. Rory Velmaat kreeg een strafschop mee toen hij na een panna onderuit werd getrokken. Luuk Visscher gaf zijn afscheid een mooi glanslaagje door vanaf 11 meter hard en zuiver binnen te schieten voor de 2-1. Wat jammer toch dat zulke jonge talenten besluiten te stoppen met voetballen. Hopelijk komt Luuk snel tot inkeer want wat een pracht ras voetballer en verdediger is dat toch.
Beschouwend kunnen we terugkijken op een mooi seizoen. Een hecht team dat altijd bereidt was voor elkaar te knokken ook al was het op een zaterdagnacht weer eens uit de klauwen gelopen. Een mooie leeftijdsmix waarbij steeds een belangrijke rol was weggelegd voor o.a. aanvoerder Arjan Morrenhof. Na de winterpauze moesten we de afwezigheid van een drietal langdurig geblesseerden steeds opvangen met spelers uit lagere elftallen of de A1. Slecht af en toe kregen we een speler terug van de 1e selectie. Onze dank aan al die invallers. Hopelijk zijn Rutger, Sam en Daan komend seizoen weer fit al zal de TC moeten beslissen wie deel gaan uitmaken van de nieuwe selectie. Stef Tielbeke gaat voor stage naar Tapei, Rory naar Texel en mogelijk gaat Glenn naar Malta. Verder lijkt de 2e selectie intact te blijven.
Trainer Paul Kloosterman zal op de Jan Hagedoorn memorial afscheid nemen van zijn jongens. In de afgelopen periode slaagde hij voor zijn oefenmeester 2 diploma en de combinatie van werk en privé was voor hem reden om komend jaar rust te nemen. Paul heeft zich de afgelopen twee jaar gemanifesteerd al een zeer betrokken en gedreven trainer met kennis van zaken. Volgend jaar zal hij vast een mooie club vinden om als hoofdtrainer aan de slag te gaan.
Opstelling: Tom Hulsman, Luuk Visscher, ( 80 Wouter van de Kolk) Arjan Morrenhof, Stef Tielbeke, Rory Veltmaat, Roy Hauptmeijer, Robin Vlierman, Rik Lugtenberg, Jorik Smit ( 60 Sil Huysmans) Len Sibelt, Glenn van de Berg( 75 Marko Hazelhekke)