Indrukwekkende zegereeks

Het mocht niet meer mis en het ging ook niet mis: de boys van Paul Kloosterman pakten door een 2-4 overwinning op KCVO 2 de 3e periodetitel. Door een prachtige derde plaats in de eindrangschikking namen we de 3e periodetitel over van kampioen Loenermark 2. Luuk Visscher, Rutger Kuttschruiter en Daan Endeman zijn de geblesseerden en Sam Veltjen schijnt nog steeds ergens in China te zitten. Zij waren vandaag niet van de partij. Uit bij het Vaassense VV KCVO ( voetbal vereniging Katholiek Concordia Vincit Omnia) speelden we een moeizame eerste helft. De trainer van het reeds gedegradeerde KCVO 2 herinnerde aan het pak slaag destijds(10-0 nederlaag op het Heidepark in het thuisduel). Hij verkondigde blij te zijn eindelijk een compleet elftal te hebben. Dat was te merken want er was in het eerste bedrijf behoorlijk wat tegenstand. Ruststand 2-2 door goals van Glenn van de Berg, intikker op assist van Rik Lugtenberg en Lugtenberg knikte ook nog eens op slag van rust een hoekschop van Len Sibelt fraai binnen.
Paul Kloosterman trok in de rust fel van leer tegen de slappe instelling van zijn ploeg en het veel te lage tempo waarin werd gespeeld. Dat sorteerde effect want na de thee, met de snelle Tom Eilert van het 3e in de ploeg, kregen we controle over het duel. Len Sibelt zorgde na goed doorzetten voor de 2-3 en Jorik Smit rondde een mooie aanval prachtig af. Via de binnenkant van de paal sloeg zijn schot als een granaat binnen. Sil Huysmans van het 4e elftal kwam nog binnen de lijnen en hadden we zomaar verder uit kunnen lopen. Dat zou misschien iets te veel van het goede zijn geweest. We gaan ons opmaken voor de wedstrijden in de nacompetitie en volgens onbevestigde bronnen spelen we de 1e wedstrijd tegen NEO 2 uit Borne dat als 2e eindigde in de reserve 2e klasse A.
DJ’s Pattrick en Niels maakten er in de sportkantine op het sportpark een prachtig feest van met het vieren van het kampioenschap van het 7e ( gefeliciteerd mannen) de mooie overwinning van het 1e elftal en ons periodekampioenschap. Het natte gerst vloeide rijkelijk. Kan Len Sibelt de komende tijd voor nog meer vuurwerk zorgen?
Opstelling: Tom Hulsman. Stef Tielbeke, Arjan Morrenhof, Marko Hazelhekke, Rory Veltmaat, Woter van de Kolk, Robin Vlierman, Rik Lugtenberg, Jorik Smit( 60 Sil Huysmans) , Len Sibelt en Glenn van den Berg( 45 Tom Eilert,)