Kampioenenbal???

Overwetering verloor zondag weliswaar met 2-5 van Warnsveldse Boys, maar door de nederlaag van Lemelerveld bij Columbia (3-2) konden onze jongens het kampioenschap nog niet binnenhalen. Aanstaande zondag is er echter weer een kans. Ditmaal speelt het eerste elftal op ons eigen Sportpark Heidepark tegen TKA. Bij een overwining op TKA en puntverlies van Columbia is het kampioenschap een feit! Er wordt om 14.00 uur afgetrapt. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er een voorwedstrijd gespeeld door twee jeugdteams.

Het eerste is echter niet het enige elftal dat zondag kampioen kan worden. Het zevende heeft zondag een nieuwe kans op het kampioenschap. Ze zeggen altijd ‘drie keer is scheepsrecht’, maar dit gaat voor het zevende niet op. Na drie gemiste kansen hebben zij zondag in de thuiswedstrijd tegen Wijhe ’92 7 (10.00 uur) aan een punt genoeg om eindelijk het kampioenschap binnen te halen.

Ook het tweede elftal mag nog hopen op een feestje. Door de goede resultaten de laatste weken bezetten zij momenteel een derde plek op de ranglijst. Ook strijden zij nog volop mee voor de derde en laatste periode. Zondag speelt het tweede om 12.00 uur bij KCVO in Vaassen en bij winst kan de nacompetitie om promotie het elftal van Paul Kloosterman nagenoeg niet meer ontgaan.

We gaan er dus wederom een gezellige dag van maken op ons Sportpark Heidepark. Vanaf 13.00 draait DJ Team Het Einde de plaatjes aan elkaar en we hopen natuurlijk van harte dat het alle titelkandidaten ook lukt om het kampioenschap of de periodetitel in de wacht te slepen. Mocht het eerste zondag kampioen worden, dan is er tot 19.30 uur groot feest in de kantine en krijgt u de gelegenheid spelers en staf te feliciteren. Voor de kinderen wordt weer een springkussen geregeld.

Wij nodigen u van harte uit om deze dag een kijkje te komen nemen op ons prachtige Sportpark Heidepark.

Er is een reactie geplaatst

1. Columbia

Ga er maar niet vanuit dat jullie kampioen worden!