Lemelerveld 1 kampioen!

Na twee eerdere wedstrijden waarbij we afhankelijk waren van het resultaat op andere velden, hadden de jongens van ons eerste elftal het vandaag geheel in eigen hand. In de uitwedstrijd tegen Twenthe Goor moest minimaal een punt gehaald worden om het kampioenschap veilig te stellen. En dat gebeurde!

Na een spannende wedstrijd stond er na 90 minuten voetbal uiteindelijk een 1-1 stand op het scorebord. Jasper Gerritzen scoorde in de 67e minuut de 0-1, maar nog geen minuut later trok Twenthe de stand alweer gelijk. De rest van de wedstrijd werd er niet meer gescoord, waardoor het kampioenschap nu officieel binnen is.

Tijd voor een feestje dus! De spelers van het eerste elftal keren zo snel mogelijk terug naar de kantine in Lemelerveld. Wij verwachten dat zij rond 18.00 uur in de kantine arriveren. Vanaf 18.30 tot 20.30 uur volgt er een receptie waarbij spelers en staf gefeliciteerd kunnen worden met het behaalde kampioenschap. Alle leden, supporters, sponsoren en andere belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd.