MO17-1 wint bekerfinale!

Vv Lemelerveld MO17-1 heeft vandaag de regiofinale van de KNVB Beker gewonnen. Op Sportpark Burgemeester Dekker van voetbalclub ASV Dronten werd met 2-5 afgerekend met EZC ’84 MO17-1d uit Epe.

Vooral in de eerste helft vielen de doelpunten als rijpe appelen. Bij rust stond het namelijk al 2-3 in het voordeel van de dames uit Lemelerveld. Na rust kwam EZC ’84 niet meer tot scoren, maar Lemelerveld MO17-1 wist nog wel twee keer het net te vinden.

Na afloop van de wedstrijd ontvingen de speelsters en staf allemaal een medaille als aandenken aan deze geweldige prestatie. Ook ontving het team een grote beker. Extra leuk: de beker werd uitgereikt door Ajax-speler Hakim Ziyech, die nog in de jeugd van ASV Dronten speelde. Voor de meiden is dit al de tweede prijs dit seizoen, want eerder werden zij ook al kampioen in de najaarscompetitie.

Er is een reactie geplaatst

1. Tonnie

Van harte dames …..had jullie al een paar keer gescout…….het komt jullie toe