Reminder: inschrijven Jeugdsixday

De toernooicommissie van vv Lemelerveld organiseert vrijdag 26 mei (de vrijdag na Hemelvaartsdag) wederom het jeugdsixday toernooi voor de jeugd van de basisscholen. Doel van het toernooi is om de jeugd, zowel leden als niet-leden, samen te laten voetballen. Hiermee bieden we kinderen die nog geen lid zijn van de voetbalvereniging de mogelijkheid om kennis te maken met de voetbalsport.

De teams bestaan uit 8 personen die door de jeugd zelf worden samengesteld.  De wedstrijden worden gespeeld met 6 veldspelers, waarvan 2 meisjes. Daarnaast mogen er maximaal 4 spelers of speelsters in het veld staan die lid zijn van een voetbalvereniging. Het toernooi start ’s ochtends om 10.00 uur op sportpark Heidepark en is rond 12:30 uur afgelopen.

Inschrijfformulieren zijn al uitgedeeld aan de jeugdleiders van de vv Lemelerveld. Mocht je echter geen formulier hebben ontvangen maar wel mee willen doen, dan is het formulier hier te downloaden.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met vrijdag 19 mei! De inschrijfformulieren kunnen ingeleverd worden bij Robin Vlierman via robin_vlierman@hotmail.nl. Uiteraard zijn ouders broers, zussen en overige supporters van harte welkom op dit toernooi. Graag tot ziens op vrijdag 26 mei!