Enquête VV Lemelerveld

In het kader van het traject ‘Bestuurlijke vernieuwing’ dat wij als bestuur van VV Lemelerveld momenteel volgen, ontvangen alle leden dit weekend een enquête. Deze enquête wordt thuis afgeleverd door een aantal leden van onze vereniging. Indien je op het betreffende moment niet thuis bent, gooien wij de enquête door de brievenbus.

Wij als bestuur vragen je om even tijd vrij te maken voor jouw club en deze enquête naar eer en geweten in te vullen. De enquête bestaat uit twee delen en gaat over de vereniging zelf, activiteiten & trainingsfaciliteiten, bestuur, commissies & communicatie en leden & vrijwilligers. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Uiteraard worden de uitkomsten zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Leden van 16 jaar en ouder mogen de enquête zelf invullen, leden jonger dan 16 jaar verzoeken wij de enquête samen met hun ouder(s)/verzorger(s) in te vullen.

De resultaten van de enquête worden door ons verwerkt en gebruikt om de koers van onze vereniging voor de komende jaren uit te zetten. Zodra alles verwerkt is, willen wij de resultaten graag met onze leden delen. Dit doen wij tijdens een speciale feestavond, waarvoor de uitnodigingen te zijner tijd verstuurd worden. Onder de aanwezige respondenten worden op deze feestavond een aantal leuke prijzen verloot.