Gemeentecup

SV Dalfsen organiseert woensdag 14 en zaterdag 17 juni de eerste editie van de Gemeentecup voor spelers onder de 23 jaar. Naast SV Dalfsen doen ook ASC’62, Lemelerveld, Hoonhorst en Nieuwleusen mee. De wedstrijden worden afgewerkt op Sportpark Gerner in Dalfsen. De selectie van de deelnemende teams bestaat uit spelers die geboren zijn op of na 01-01-1994. Daarnaast mag de selectie maximaal twee dispensatiespelers hebben, geboren op of na 01-01-1992.

De vijf deelnemende verenigingen spelen in een poule tegen elkaar. De wedstrijden duren 45 minuten en worden gespeeld op de kunstgrasvelden van het Dalfser sportpark. Het team dat na de laatste wedstrijden op zaterdag de meeste punten heeft behaald, is de winnaar. Indien teams met een gelijk puntenaantal eindigen, valt de beslissing door middel van een shoot-out vanaf de middenlijn.

Het speelschema ziet er als volgt uit: