Jan Hagedoorn Memorial

Onder schitterende weersomstandigheden werd afgelopen zondag de Jan Hagedoorn Memorial, de jaarlijkse seizoenafsluiting voor de senioren en A-junioren van vv Lemelerveld, afgewerkt op het sportpark Heidepark. Alle deelnemende teams speelden eerst onderling twee wedstrijden, waarna het feest werd voortgezet in de voetbalkantine.

Hier werd om 13.00 uur de opening verricht, waarbij de winnaar van het onderlinge toernooi bekend werd gemaakt. Het 5e eindigde op de eerste plaats, gevolgd door het 2e en het 8e. Hierna was het tijd voor feest en werden er nog diverse kleine verlotingsrondes gehouden met leuke prijzen.

Ook vond deze middag de trekking van de Grote Verloting plaats, waarvoor de leden van de deelnemende teams allemaal loten verkocht hebben. De prijzen werden als volgt verdeeld: Peter Gerritsen (€50), Ronald Verhoef (€50), Gerard IJsseldijk (€50), Rik Ramaker (€50), Arno Slagman (€50), Dennis Nijenhuis (€50), Wes Hogeboom (€125), Rudi Veltmaat (€250), Tomas Bernard (€350) en Hilde Veltjen (€450).