Jo Hofman Lid van Verdienste

Voetbalvereniging Lemelerveld heeft Jo Hofman tijdens de afsluitende Jan Hagedoorn Memorial benoemd tot Lid van Verdienste. Jo heeft aangegeven na tientallen jaren te stoppen als jeugdleider. Een groot deel van onze voetbalvereniging is binnen de voetbal opgegroeid met Jo, want hij is al sinds jaar en dag leider van, voornamelijk, de D1. Het bestuur heeft dan ook unaniem besloten om Jo te benoemen tot Lid van Verdienste.

Jo heeft altijd een vriendelijk woord voor iedereen, is een positief mens en je zag hem al die jaren nagenoeg altijd met een lach op zijn gezicht. Hij kent iedereen en iedereen kent Jo. Hij is in al die jaren vergroeid geraakt met de club. Jo, ontzettend bedankt voor je inzet in de afgelopen jaren en we hopen je nog vaak op onze vereniging te mogen begroeten!

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. Eduard van Tolij

Jo. Van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding. Je hebt het meer dan verdiend, want je bent altijd zeer betrokken bij de club. Geweldig.

2. Tino Ellenbroek

Dat heb je verdiend Jo. We hopen je ook in Heino nog regelmatig te zien!