Jos Paul nieuwe trainer tweede

Jos Paul staat volgend seizoen voor de groep bij het tweede elftal van VV Lemelerveld. Hij wordt de opvolger van Paul Kloosterman, die eind vorig seizoen te kennen gaf de club te gaan verlaten.

Paul (51) is geboren en getogen in Lichtenvoorde, maar woont momenteel in Eibergen. Hij heeft door de jaren heen diverse selectieteams getraind, zowel jeugd als senioren, in de Achterhoek en Overijssel. Zo was hij trainer bij Longa ’30, WVC, FC Trias, Sportclub Neede, WVV’34, Hengevelde, AZSV, SSSE en Sportclub Eibergen. Daarnaast is hij trainer geweest bij de Twentse Voetbalschool en stopte hij in 2012 als hoofd jeugdopleidingen bij FC Eibergen. Ook werkte Paul nog een jaar als scout bij de KNVB.

Het afgelopen seizoen was Paul trainer van zowel Saasveldia A1 als Saasveldia 2. Daarnaast was hij ook nog actief als hoofd jeugdopleidingen bij VV DAVO uit Deventer. Aankomend seizoen gaat Paul zijn werkzaamheden bij VV DAVO combineren met het werk als trainer van het tweede elftal van VV Lemelerveld.