Nieuwe app Voetbal.nl

Sportlink lanceert in week 34 (tussen 22 en 25 augustus) de nieuwe app Voetbal.nl. Registreer je bij deze app met het mailadres waarmee jij of je zoon/dochter ingeschreven staat bij onze vereniging. Op dit mailadres heb je donderdag 17/08 een verenigingsmail ontvangen van de secretaris.
Heb jij deze mail niet ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met secretaris@vvlemelerveld.nl om je gegevens te wijzigen.

Wat kun je met de app?
Met behulp van de nieuwe Voetbal.nl-app blijf je onder meer op de hoogte van de uitslagen, het programma en standen van je eigen team of dat van je zoon/dochter, kun je voor de wedstrijd de kleedkamerindeling alvast bekijken en worden chauffeurs voor uitwedstrijden getoond. Daarnaast kunnen trainers/leiders pushberichten sturen naar (ouders van) leden van het team. Is er bijvoorbeeld een wedstrijd afgelast? Dan krijgen de (ouders van) leden hier direct een melding van op hun smartphone.
Kortom: een bijzonder handige app dus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rond jouw team of dat van je zoon/dochter!

Downloaden van de app kan, zodra deze gelanceerd is, via de App Store (Apple) of de Play Store (Android). De app is niet beschikbaar voor de Windows Phone.