Algemene info: voetbalschool vv Lemelerveld Seizoen 2017 – 2018

Hallo allemaal,

Hierbij dan de eerste ‘post’ van het nieuwe seizoen van de voetbalschool. Wij, Peter Eilert en Rocco Veurink, zullen dit seizoen de kinderen begeleiden van de voetbalschool. We proberen op een speelse, leuke en leerzame manier te trainen en te voetballen. Veel bewegen, samenspelen en samenwerken, lekker actief zijn en leren omgaan met winst en verlies.

Voorlopig zullen we alleen op de zaterdagochtend voetballen en nog niet op de woensdagmiddag. Hiervoor is nog geen begeleiding gevonden. We willen gaan starten met de eerste training op 9 september. We trainen van 10 tot 11 (graag om 9:45 aanwezig, kleedkamer 11+12). Deze trainingen zullen vooral bestaan uit het spelen van onderlinge wedstrijdjes.

Tevens zullen we met de voetbalschool deelnemen aan de Sallandse 4×4 competitie. Dit houdt in dat we 10 zaterdagen wedstrijdjes zullen spelen tegen verschillende teams en ook wisselend bij verschillende verenigingen. Hiervoor zullen we dan per zaterdag rouleren met de spelertjes. De spelertjes die op deze dag niet deelnemen aan deze competitie, spelen de onderlinge wedstrijdjes op het sportpark. Waarschijnlijke startdatum van de Sallandse 4×4, is 16 september. Schema volgt zo spoedig mogelijk.

Algemene info zaterdagtraining

• De spelers van de Voetbalschool doen nog niet mee aan een officiële KNVB-competitie.
  • Op zaterdag van 10 uur tot 11 uur worden wel onderlinge wedstrijden gespeeld.
  • Aanwezig om kwart voor 10
  • De teams worden van tevoren ingedeeld. Er wordt geprobeerd om teams van 3 of 4 spelers te maken.
  • De teamindeling wordt opgehangen in de kleedkamer
  • Meestal worden er 3 wedstrijden van ongeveer 20 minuten gespeeld.
  • Shirts met verschillende kleuren zijn aanwezig. De overige kleren inclusief voetbalkousen en scheenbeschermers zelf meenemen.
  • Het is handig om al in de voetbalkleren te komen.
  • De kleedkamer -en veldindeling staat op het aanplakbord.(kleedkamer 11 en 12 en spelen op het hoofdveld)
  • Als je niet kunt graag even afmelden bij 1 van de trainers!!
  • Na de wedstrijden krijgen de kinderen ranja. Zelf eten/drinken meenemen mag ook.
  • Er is 1 tas met shirts. De shirts worden beurtelings gewassen door 1 van de ouders. Dat staat aangegeven op de teamindeling.
  • Je moet in principe opgegeven zijn als lid om op zaterdag mee te mogen doen.

Algemeen

• Douchen na de training en wedstrijden verplichten we niet maar is wel wenselijk. We raden aan hier vanaf het begin gewoonte van te maken voor jullie kind. Douchen hoort erbij!
  • Kinderen die jarig zijn of geweest mogen natuurlijk op de Voetbalschool trakteren, dit Is overigens geheel vrijblijvend! Tip: hou het klein.
  • Als er iets is wat wellicht belangrijk is te weten bij onze benadering naar jullie kind vernemen we dat graag.

Samen gaan we er een mooi seizoen van maken!

Groeten,

Peter Eilert