Jordy Lugtenberg 150 keer in Lemelerveld 1

Jordy Lugtenberg is vandaag na afloop van de wedstrijd Lemelerveld 1 – Zuidwolde 1 (0-3) in het zonnetje gezet. De middenvelder heeft inmiddels meer dan 150 competitiewedstrijden in de hoofdmacht van voetbalvereniging Lemelerveld gespeeld.

Jordy debuteerde op 17-jarige leeftijd in het eerste elftal. In de thuiswedstrijd tegen KCVO uit Vaassen viel hij in voor Rick van der Ros. Deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 4-0 zege, door drie doelpunten van Jeroen van den Berg en eentje van Rob Grefelman.

In de ruim zeven jaar die Jordy nu in het eerste speelt, wist hij in totaal 39 keer te scoren in competitieverband. Daarnaast scoorde hij in de beker zeven keer en in de nacompetitie één keer. In oefenwedstrijden wist hij ook nog vijftien keer het net te vinden.