Op naar de volgende ronde

Op 16 september stond alweer de laatste wedstrijd in de poulefase van de beker op het programma. Om kwart voor 11 stond bijna iedereen klaar voor de teambespreking, waar deze week helaas geen amfibieën aanwezig waren. Toen dhr Krul om een schappelijke 10:57 ook aan kwam zetten, wat wederom in een gespekte pot resulteerde, konden we gelukkig toch met zijn allen onder leiding van Gait’s spiksplinternieuwe bolide koers zetten naar Den Ham.

Eenmaal aangekomen op het sportpark trokken de donkere wolken al boven de velden en zoals vaker in het rauwe Overijssel was het weer niet bepaald zomers. De wedstrijd begon helaas met een grote domper. Een van ons kreeg helaas te maken met een ernstige blessure waardoor de wedstrijd kortstondig gestaakt moest worden. Gelukkig gaat het inmiddels al beter en hopelijk staan we zo snel mogelijk weer compleet op het veld!

Wegens deze omstandigheden werd besloten dat we alleen de tweede helft nog afmaakten. Na een korte herwarmingup, hadden we nog veertig minuten om de drie punten hier in de wacht te slepen: dit was immers genoeg om eerste te eindigen in de poule en hiermee in de volgende ronde te staan. Al snel maakten we de 1-0, en hoewel het elftal niet helemaal als een geoliede machine liep, kregen we al snel de smaak van het score  te pakken en in de korte speeltijd werden maar liefst 7 goals gemaakt.

Al met al was het voor iedereen niet de beste wedstrijd. Desondanks staan we door deze drie punten nu in de volgende ronde van de beker, en is het hopen dat we hier met ons hele elftal verder kunnen spelen. Met een beetje geluk kunnen de trommels in mei weer uit de kast gehaald worden.

Groet Liv