Spetterende seizoenopening vv Lemelerveld

De voorbereiding op het voetbalseizoen 2017/2018 is alweer enige weken onderweg. Alle teams hebben inmiddels één of meerdere potjes afgewerkt in het bekertoernooi, maar aankomende zondag begint het echte werk: de competitie gaat weer van start.

Tijdens de eerste speelronde van de competitie staan er direct al een aantal leuke potjes op het programma. Op ons eigen sportpark Heidepark starten we deze dag om 10.00 uur met de wedstrijd tussen Lemelerveld 2 en Columbia 2 en Lemelerveld VE2 en Dedemsvaart VE1 tegen elkaar. De meest in het oog springende wedstrijd om 10.00 uur is echter de clash tussen Lemelerveld 5 en Lemelerveld 4. Om 12.00 uur spelen het 6e en het 8e ook nog thuis tegen respectievelijk Overwetering 5 en Dedemsvaart 5.

Vervolgens neemt het 1e het om 14.00 uur op tegen Zuidwolde. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt er een voorwedstrijd gespeeld tussen een aantal jeugdteams. Tevens wordt hier de nieuwe spelvorm, die dit seizoen is ingevoerd voor de jongste jeugd, gedemonstreerd. Na afloop wordt het weer een gezellige bedoeling in de kantine. De allerkleinsten kunnen zich vermaken op een springkussen. Kortom: er is genoeg te doen dus!

Graag zien wij u zondag op ons sportpark Heidepark.