Wat gaan we goed

Na een super 1e wedstrijd stond er een bekerwedstrijd tegen Hellendoorn MO17 op het programma. Onze trainster Mirte had vooraf een leuke nieuwe regel ingesteld: te laat? 2 euro betalen. Nou dat gaat ons niet gebeuren werd er gedacht. De zaterdag moesten we allemaal om 10;15 aanwezig zijn, wat voor een speelster (Yvet) en een grensrechter (Tim) een nogal moeilijke opgave bleek te zijn. Zo, de eerste 4 euro zijn binnen.
Voor de rest van het team begonnen we met een bespreking in het hokje. Mirte had een schitterende opstelling uitgelegd toen Ruby ineens wat zag zitten, wat een pad bleek te zijn. Flink wat gegil verder heeft Gait het beest naar buiten gebracht. Dan is het nu echt tijd om te gaan beginnen aan de wedstrijd.
Na een prima aftrap begonnen wij als dominerend team. Niet lang daarna viel de goal voor Lemelerveld. Helaas vielen er 2 tegen goals, 1 vanuit een mooie vrije trap ( mag gezegd worden). De eindstand is uiteindelijk 11-2 geworden voor ons. Het was een prima wedstrijd.
Ik hoop dat jullie dit met plezier hebben gelezen
Like en comment
Groetjes Hannah