Colmschate/Helios – VV Lemelerveld

Op zaterdag 7 oktober stond een uitwedstrijd tegen Colmschate/Helios op het programma. Uiteraard begon deze wedstrijddag met een inmiddels alom bekende wacht op laatkomers in de kantine. Wonder boven wonder wist Tim eindelijk hoe zijn wekker werkte en was hij dit keer op tijd. Gelukkig wist iemand anders zichzelf deze week op te offeren om niet onze wekelijkse inkomsten te missen.

Aangekomen in Colmschate kreeg iedereen even een déjà vu, toen aangekomen bij de kleedkamers deze vol bleken te zijn en er geen omkleedgelegenheid voor ons gereserveerd was. Gelukkig liet iedereen zich van zijn creatiefste kant zien, toen een bespreekkamer werd omgebouwd en met behulp van het cadeau dat wij kregen van de trouwe supporters de riante ramen, uitkijkend op het hoofdveld, werden bedekt en er zo een pop-up kleedkamer ontstond. In de miezerende regen renden we toch echt keurig op tijd het veld op en zo stond iedereen klaar om af te trappen.

De wedstrijd begon wederom ‘niet al te denderend’, volgens de kritische analisten op de bank. Colmschate maakte het ons erg lastig en beide teams gingen aardig gelijk op. Gelukkig wisten wij los te komen met een goal, en de afgereisde supportersclub ging los. Hannah, a.k.a. Hannah Alias liet zelfs haar beste deuntjes horen en enkel een microfoon ontbrak.

Eenmaal in de wedstrijd begon het heerlijk te lopen en al vlot bouwden we de voorsprong uit. Als vedettes raasden we over de Colmschaatse velden. Colmschate wist nog eenmaal terug te komen met een goal, maar voor de rest waren wij heer en meester en wisten we met een schappelijke 1-6 overwinning het veld af te stappen.

groet Liv