Schalkhaar MO17-Lemelerveld MO17

Op de schitterende dag 30 september was het tijd voor inmiddels de tweede competitiewedstrijd van het jaar. Op deze vreugdige dag verzamelden we, bijna allemaal, om kwart voor 11 in de kantine. Tim zou Tim echter niet zijn als hij een schappelijke tien minuten te laat zou komen, maar deze week besloot hij er een schepje boven op te doen en ons te laten vertrekken zonder hem. Zonder Tim, maar met de wetenschap dat we inmiddels weer twee euro rijker waren (over het exacte bedrag wordt nog beraadslaagd), zetten we koers richting Schalkhaar.

Aangekomen in ouderwets vreselijke weersomstandigheden vielen we letterlijk van de regen in de drup, of beter gezegd in het moeras, aangezien ook het veld al het water lastig verwerkte. Het veld was glad en tijdens de warming-up gleden hier en daar al wat mensen weg. Een degelijk kwartiertje voor aftrap kwam Tim wonder boven wonder aangezet, wiens wekker ook eindelijk was afgegaan.

De wedstrijd begon voor ons niet al te denderend, zoals in de dug-out al kritisch werd opgemerkt. We kwamen er lastig doorheen en Schalkhaar was absoluut niet de minste ploeg. Maar na regen komt zonneschijn, en na een tijdje raasden we toch langs de verdediging heen en uit het niets viel de 1-0. Ondanks een tegentreffer van Schalkhaar begon het spel bij ons eindelijk te lopen. Goal na goal viel uiteindelijk en daarom konden we naar 80 minuten voetballen met een mooie 1-8 van het veld af. Volgende week wordt er uit gespeeld tegen Helios/Colmschate MO17. Hopelijk kunnen we hier wederom drie punten pakken en de koppositie blijven behouden.

Groet Liv