Sportpark Heidepark

Parallelstraat 12
8152 BD Lemelerveld
secretaris@vvlemelerveld.nl

VV Lemelerveld is opgericht op 1 mei 1945 en speelt in een wit shirt met oranje verticale baan, witte broek en oranje kousen. De vereniging heeft meer dan 700 leden. Het keurig onderhouden sportpark bestaat uit 3 wedstrijdvelden, waarvan er 1 een kunstgrasveld is. Een ruim wetraveld (wedstrijd/trainingsveld) complementeert het geheel. Twee wedstrijdvelden zijn voorzien van verlichting, het hoofdveld beschikt over een overdekte tribune en het veld bevat een ondergrondse sprinklerinstallatie. Meer dan 160 vrijwilligers zijn wekelijks actief om alles soepel te laten draaien.

Senioren

De club neemt in competitieverband deel met 12 senioren teams, waarvan een damesteam en team op zaterdag. Het eerste elftal komt uit in de zondag 3e klasse B

• 3 A teams
  • 4 B teams, waarvan 1 meisjes team
  • 5 C teams, waarvan 1 meisjes team
  • 3 D teams
  • 7 E teams
  • 6 F teams

De vereniging kent ook nog een Voetbalschool voor de allerkleinsten. Vanaf 5 jaar kunnen kinderen hieraan deelnemen. De voetbalschool traint en speelt 4 tegen 4-wedstrijdjes op het eigen sportpark.

Sinds 2011 bestaat er ook de mogelijkheid om op recreatief niveau een balletje te trappen. Zowel de dames als de heren kunnen van deze mogelijkheid gebruik maken. Beide groepen trainen onderling en spelen indien gewenst een paar wedstrijden.

AED en EHBO koffer

In de tassenruimte naast de ingang van de sportkantine hangt een Automatische Externe Defribilator (AED). Een EHBO koffer is te vinden onder de bar, in het ballenhok en in de Velddienstruimte. Mocht er in de koffer iets ontbreken neem dan contact op met Mark Brok (zie Algemene zaken of hierboven).