Mikey weet de weg

0

Mikey weet eigenlijk altijd wel de weg. In Lemelerveld, Kessel-eik of New York. Het maakt eigenlijk niet uit waar ook ter wereld. Mikey weet de weg. Had Christoffel Columbus Mikey bij zich gehad, dan had hij Amerika waarschijnlijk nooit ontdekt. Mikey zou hem immers wel de goede richting naar India op hebben gestuurd. Met Mikey aan boord was de Titanic nooit tegen een blok ijs aangevaren. Was het Mikey geweest die in 490 v. Chr. Het goede nieuws van de slag bij Marathon in Athene moest melden, dan was de marathon maar 35km lang geweest in plaats van de welbekende 42km en 195m. Mikey zou immers de kortste route hebben geweten. Mike zijn neusje voor directie is de buitenwereld niet ontgaan. Laatst heeft Tom-tom Mikey zelfs benaderd om hun navigatie systeem te ‘fine-tunen.’ Mikey is niet minste dus is Mikey het vliegtuig gesprongen om even op en neer naar Amerika te vliegen. Hierdoor liep Mike zijn klusje voor de sint bijna mis, maar waar een wil is, is een weg. En die weg kent Mikey zoals u inmiddels waarschijnlijk wel hebt begrepen. Zo kon mikey tussen het adviseren van Tom-Tom door nog even de Sint van Spanje naar Nederland leiden (ging overigens weer uitstekend). Ja Mikey is er maar druk mee.

Verbazingwekkend dat de beste man ook nog tijd kon vinden om op de vroege morgen van zondag 3 december op te komen draven bij Lemelerveld 4. Niet iedereen kon hier echter genoeg tijd voor vrij maken. Zo zweefde mr Positive nog ergens op zijn roze wolk rond. Tja, die kun je ook eigenlijk niets verwijten. Als positiviteitsgoeroe heb je nou eenmaal van die momenten dat je even ergens in dromenland verkeerd. Scheelt weer dat Mikey de weg weet. Dus ook de weg uit dromenland. Mikey stond al paraat om Jesper van zijn roze wolk af, naar de auto te begeleiden. Dit was echt niet meer nodig. Brandweerman Bram was er als de kippen bij (sneller zelfs, er is geen kip ter plaatse gezien) en wist met zijn brandweerinstinct dit klusje te klaren. Helaas leverede dit enige vertraging op, maar dit had verder geen ernstige gevolgen (Doemdenkers zullen achteraf zeggen van wel, maar dat is achteraf en in het geval van mr. Positive gaan we van het positieve uit). Met iedereen present kon er naar Heeten worden afgereisd. Bent u er nog helemaal bij? Ja? Nee? Nou zo rommelig was het afgelopen zondag ook.

Gelukkig wist Mikey de weg. Van alle postkoetsen uit Lemelerveld was Mikey met zijn koets als eerste aanwezig. De rest zou nog wel druk aan het zoeken zijn geweest. Mikey kon mooi vooraan parkeren. Wat een luxe. Uiteindelijk wist iedereen het sportpark van Heeten te vinden. Tijdens het omkleding kon de bestelling voor de rust worden doorgegeven. Bonomel, ranja, bier, Meursault Gouttes D’or 2015, wodka-martini shaken not stirred, of thee. Het werd thee. Bestelling doorgegevens. Kleertjes aangetrokken. Warmingupje gepakt. En aftrappen maar.

Niet alleen buiten het veld, maar ook in het veld weet Mikey de weg. Het was dan ook niet heel verwonderlijk dat juist deze man het netje vond. Na goed voorbereidend werk wist Mike de bal langs de keeper te werken en de bezoekers op 0-1 voorsprong te brengen. Wat een klasbak is het toch. Helaas wist Heeten ook het netje te vinden. 1 maal in de eerste helft 3 maal in de tweede helft. Toch jammer. Zodoende won Heeten met 4-1. Lemelerveld droop af. Mikey liep mee. Maar niet getreurd. Mikey weet de weg. The road to the champions. De weg naar het kampioenschap. Dat ze vandaag toevallig een reuzendoder tegenkwamen doet daar verder niets aan af. Mikey weet immers de weg. Na een kleine onderbreking wordt deze weg nog steeds bewandeld. Met aanwijzingen van Mikey uiteraard.

 

 

Geef een reactie

*