Heb jij een gouden speurneus en vind jij het gouden ei?

0

Op Eerste Paasdag 21 april komt de paashaas zoals elk jaar weer langs bij V.V. Lemelerveld. De Jeugd Activiteiten Commissie van V.V. Lemelerveld organiseert voor de kleinsten onder ons het welbekende Paasei zoeken op het Zwembad Heidepark. Dus neem papa of mama mee, je broertjes of zusjes, je vriendjes of vriendinnetjes, je konijn of cavia. Iedereen is van harte welkom deze middag om de tientallen verstopte paaseieren te zoeken, misschien vind je zelfs wel het gouden ei? Er zijn leuke prijzen te winnen deze middag.

Vanaf 12.00 uur staat de koffie klaar in de kantine van Sportpark Heidepark. Omstreeks 12.15 uur vertrekken we onder begeleiding van de paashaas naar Zwembad Heidepark waar de paashaas de eieren èn het gouden ei verstopt heeft.

Er zijn leuke prijzen te winnen en natuurlijk een hoofdprijs voor de gouden speurneus. De prijsuitreiking zal plaats vinden in de kantine. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden en zal om ca. 14.30 uur afgelopen zijn.

De Jeugd Activiteiten Commissie hoopt op een grootste opkomst en zien jullie graag op Eerste Paasdag zondag 21 april in de kantine van Sportpark Heidepark.

Geef een reactie

*