Koninklijke onderscheiding voor Wim Sibelt

Onze vrijwilliger Wim Sibelt is vanochtend door burgemeester Erica van Lente onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit lintje verdiende hij mede door zijn jarenlange inzet voor onze vereniging, maar ook voor zijn vrijwilligerstaken binnen andere onderdelen van onze dorpsgemeenschap.

Wim startte zijn vrijwilligerswerk bij VV Lemelerveld in 1986 als jeugdleider van het team van zijn zoon. In 1992 begon hij als scheidsrechter binnen onze jeugdafdeling en hierin is hij nog steeds actief. Bovendien is hij nog actief in de onderhoudsploeg. Ook organiseerde Wim jarenlang iedere zaterdag de veld- en kleedkamerindeling en maakte ranja of thee waar de vermoeide jeugd in de rust van kon genieten. Als vrijwilliger is Wim bijzonder waardevol voor onze vereniging en wij feliciteren hem dan ook van harte met deze eervolle onderscheiding.

Wil jij Wim feliciteren met zijn lintje? Dat kan vanmiddag tussen 15.30 en 17.30 uur tijdens de receptie in het parochiecentrum van de RK-kerk aan de Posthoornweg in Lemelerveld.