De vereniging wil het weten

Zijn er wijzigingen in privé gegevens zoals, adres door een verhuizing, telefoonnummer, bankrekeningnummer door wijziging van bank of door zelf de contributie te gaan betalen of wijziging mailadres door een andere provider of eigen mailadres, geef het dan door aan de vereniging. Doorgeven kan je zelf via het mutatieformulier.

Aanmelden bij onze vereniging kan je zelf of je ouders/verzorgers via het aanmeldingsformulier. Ga je stoppen met voetballen door blessures, verhuizing enz.? Heb je het aan je leiders verteld, dan nog moet je het zelf doorgeven aan de vereniging. Meld je zelf af door het uitschrijvingsformulier in te vullen. In alle gevallen gaat aan- en afmelden en mutaties via de site www.vvlemelerveld.nl onder het kopje Clubinfo. Doorgeven helpt jouw club en jouw secretaris weer vooruit naar een actueel ledenbestand. Alvast dank voor het doorgeven!

Met vriendelijke groet,

Mark Brok