Jan Hagedoorn Memorial

Aankomende zondag staat de Jan Hagedoorn Memorial op programma. Dit is traditioneel de seizoensafsluiting voor de seniorenteams en de JO/MO19. Het eerst en tweede elftal sluiten het seizoen nog niet af, want zij spelen zondag allebei nog een wedstrijd om promotie op ons sportpark Heidepark. Voor meer informatie over deze wedstrijden verwijzen wij u door naar dit bericht.

Vanwege de wedstrijden van het eerste en tweede ziet de Jan Hagedoorn Memorial er dit jaar anders uit dan de voorgaande jaren. Zo worden de wedstrijden afgewerkt op twee velden (2 & 3). Het toernooi begint om 10.00 uur en de wedstrijden duren dit jaar 20 minuten. De loting werd voorheen altijd voorafgaand aan het toernooi verricht, maar dit gebeurt nu al eerder. Het wedstrijdschema komt later deze week online. Teams die later dan 10.00 uur hun eerste wedstrijd spelen, hoeven dus ook niet zo vroeg aanwezig te zijn. Het is aan de teams/leiders zelf om te bepalen hoe laat zij aanwezig zijn. Wij verzoeken ieder team echter wel om uiterlijk 15 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn. Het schema is namelijk nogal krap en vertraging kunnen we niet gebruiken.

Waar het feest de afgelopen jaren direct na het toernooi losbarstte, gebeurt dit nu pas na de wedstrijd van het eerste elftal. Er zal tot die tijd ook geen dj draaien in de kantine. Aangezien het feest later begint, gaan we natuurlijk wel wat langer door (+/- 21.00 uur). En uiteraard ontbreken de vaste onderdelen van het programma dit jaar ook niet. Zo vindt de trekking van de grote verloting plaats, zijn er meerdere ‘kleine’ verlotingsrondes met mooie prijzen en worden de Speler van het Jaar en de winnaar van de Jan Hagedoorn Memorial bekendgemaakt.