Pasavond keepershandschoenen en verkoop oude ballen

Op 1 juni, tijdens het traditionle ouder-kind toernooi, is er de mogelijkheid om oude voetballen van de vereniging te kopen voor maar 3 euro per stuk! (zie affiche)

Op woensdag 28 augustus wordt er een pasavond voor keeperhandschoenen georganiseerd in de kantine van 17.30 tot 19.00uur. Dit is voor alle vaste keepers. Teams waar de keepers nog veel wisselen, kunnen bij de vereniging nog een paar handschoenen krijgen.

Tijdens de pasavond zullen de keepers een waardebon van €25,- krijgen en kunnen ze handschoenen uitzoeken waarnaast ook nog de mogelijkheid is om de naam op de handschoenen te laten borduren! Over het restbedrag komt nog 25% extra korting. Het overgebleven bedrag is voor eigen rekening. (zie Keepers Handschoenen)

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. Tjerja-Dave Knaken

Ik heb evt wel belang bij ballen voor mijn voetbalschool. Tjerja’s Voetbaltraining.
    Drie pupillenballen en 3 juniorenballen indien aanwezig.