Seizoensafsluiting jeugd

Op zaterdag 1 juni 2019 organiseert de toernooicommissie in samenwerking met de jeugdcommissie de seizoensafsluiting voor de jeugdteams.

Doel van dit evenement is om samen met spelers jeugdleiders en ouders het voetbalseizoen af te sluiten. Ook is dit een ideale gelegenheid voor ouders en spelers om de jeugdleiders, die het hele seizoen voor jullie in de weer zijn geweest, in het zonnetje te zetten.

De ochtend is gereserveerd voor de voetbalschool en de JO8 t/m JO11 teams. In de middag komen de JO12 t/m JO19 teams aan de beurt. De voetbalschool gaat spelen tegen de moeders, voor de JO8 t/m JO11 teams staat er een partijtje voetballen tegen de ouders op het programma.

Na afloop van de wedstrijden is er voor alle spelers een kleine verloting!

Omdat er voor een aantal teams in de ochtend ook een wedstrijd vanuit de KNVB gepland is, begrijpen wij van de toernooicommissie als jullie deze gaan voetballen, in plaats van het ouderkindtoernooi. Uiteraard zijn jullie van harte uitgenodigd om mee te doen met de verloting.

’s Middags wordt er voor de JO12 t/m JO 19 teams een onderling toernooitje gespeeld waarbij gewerkt wordt met een blinde uitslag. Het is dezelfde wijze waarop het Jan Hagendoorn memorial, de seizoensafsluiting voor de senioren, wordt ingevuld. Ook voor deze spelers is er na een verloting met leuke prijzen in de kantine. Ouders zijn uiteraard van harte welkom om te komen supporten en na afloop het seizoen in de kantine af te sluiten.

De definitieve aanvangstijden van de wedstrijden zijn hier toegevoegd.

Daarnaast zijn wij op zoek naar versterking voor de toernooicommissie!
Indien je hier geïnteresseerd in bent, kun je contact opnemen met Servan Kroes op 06-50500708.