Jan Hagedoorn Memorial was één groot feest!

Onder schitterende weersomstandigheden werd vandaag de Jan Hagedoorn Memorial, de jaarlijkse seizoenafsluiting voor de senioren en A-junioren van VV Lemelerveld, afgewerkt op het sportpark Heidepark. De opzet was dit jaar noodgedwongen anders dan andere jaren, omdat zowel het eerste als het tweede elftal een thuiswedstrijd speelde om promotie af te dwingen naar de 1e klasse.

Beide elftallen verloren helaas hun wedstrijd, maar het feest werd onverminderd voortgezet. Tegelijkertijd streden de overige senioren en A-junioren onderling om de titel. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door het 5e. Als beloning mocht dit team hun eigen foto aan de muur ophangen. Dames 1 eindigde op de tweede plek, het 7e werd derde.

Vanaf 16.00 uur barstte het feest los in de voetbalkantine. Er werden meerdere kleine verlotingsrondes gehouden met enkele grote prijzen. Reserveteam Het Einde zorgde voor de muzikale omlijsting en Marco ten Kate kwam optreden. Ook vond de trekking van de Grote Verloting plaats, waarvoor de leden van de deelnemende teams allemaal loten verkocht hebben. De prijzen werden als volgt verdeeld:

Cheque ter waarde van €50
1609 – Joeri Westemeijer