Voorbeschouwing Dedemsvaart – Lemelerveld

Voor de laatste wedstrijd in 2019 reist Lemelerveld a.s. zondag af naar Dedemsvaart. “De Voart” staat landelijk bekend om zijn kalkovens en heeft met The fellowship of acoustics aan de Moerheimstraat misschien de beste en mooiste gitarenshop van Nederland. De Lemelerveld supporters gaan meer voor De Boekweit, het plaatselijke  sportpark van ,,de Voarters” .

Sv Dedemsvaart is dit seizoen soms onvoorspelbaar. Het verloor mega dik bij Jubbega en Heerde maar kan in thuiswedstrijden flink tekeer gaan. De ploeg van de  aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer Arnoud Rouwenhorst staat in de middenmoot. Meer zal er dit seizoen waarschijnlijk niet inzitten omdat de ploeg het moet stellen zonder  de naar vv Hoogeveen vertrokken snelle spits Danny Kuiper, de energieke verdediger Patrick Pater ( DOS 63) en ons aller doelman Daan Zwinselman ( vv Staphorst).  Daan Zwinselman uit Lemelerveld keepte twee seizoenen in Dedemsvaart. Van vv Hoogeveen zaterdag kwam doelman Raymond Slot en van Hoogeveen zondag kwam verdediger Wiffers. Verder werd de selectie aangevuld met eigen jeugd.

Afgelopen seizoen wist Lemelerveld twee keer te winnen van Dedemsvaart. In Dedemsvaart kwam Lemelerveld door twee doelpunten van Job Heerink in de laatste minuten tot een 2-3 winst.

Lemelerveld was afgelopen zondag veel te sterk voor Zuidwolde  en de score had  ook zomaar hoger kunnen uitvallen dan de afgetekende 6-0. Grote man was Wesley Vlierman die nota bene zondagochtend in Lemelerveld 2 zou spelen. Hij verving  de zieke Teun in de Wal en scoorde drie keer. Vlierman is een trainingsbeest en is naast het voetbal wekelijks nog vele uurtjes voor zichzelf aan het sporten. Helaas kampt de aanvaller vaak met vervelende blessures.

We verheugen ons op de uiteraard weer prachtige duels tussen de Dedemsvaartmotor Reamon Knol en  onze  fanatieke Robin Morrenhof. Knol, inmiddels 36 jaar en befaamd om zijn verwoestende vrije trappen,  heeft aangekondigd na dit seizoen een punt te zetten achter zijn carrière.

Het wordt vast weer een prachtige pot voetbal daar in Dedemsvaart.

Aanvang  is 14.00 uur