Vacature trainer JO13-1 Seizoen 20-21

De (jeugd)opleiding van VV Lemelerveld is de levensader van de club. Wij begeleiden spelers in hun ontwikkeling met als uiteindelijke doel ons 1e elftal op niveau te kunnen laten spelen en dat gaat behoorlijk goed. VV Lemelerveld is actief op diverse fronten: jongens-, meisjes-, heren-, dames- en veteranenvoetbal.

Wij zijn opzoek naar een trainer voor ons JO13-1 team dat momenteel uitkomt in de hoofdklasse. Trainingsdagen zijn bij voorkeur dinsdag- en donderdagavond, maar zijn in overleg bespreekbaar. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag.

Wij zoeken een trainer met ervaring en bij voorkeur aan deze functie verwante papieren. Mochten deze niet aanwezig zijn, zijn er via de club mogelijkheden deze te behalen. De functie is per augustus 2020 beschikbaar.

Onderstaande punten dienen op jou van toepassing te zijn:

* Je bent in staat om kwalitatief goede trainingen aan te bieden, technisch goed onderlegd en hebt de capaciteit om hier resultaten mee te boeken.
* Je hebt goede communicatieve vaardigheden
* Je beschikt over stimulerende en leidinggevende capaciteiten
* Je bent bekend met de cultuur van een dorpsclub

Onderstaande punten behoren tot jouw takenpakket

*Het trainen van                                                                                                        JO13-1
*Het, in overleg, selecteren en samenstellen van voetballers voor                JO13-1
*Het coachen van                                                                                                      JO13-1
*Trainings- en wedstrijdvoorbereidingen van                                                    JO13-1

De vergoeding die je zult ontvangen is afhankelijk van je ervaring en diploma’s en zal in overleg besproken worden.

Ben jij onze nieuwe trainer? Neem dan contact op met Leon Cents. Heb je vragen? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Je sollicitatie en CV kun je mailen naar:
technischecommissie@vvlemelerveld.nl

Leon Cents