Wagenmans Wonen sponsort trainers en leiders VV Lemelerveld

Wagenmans Wonen Lemelerveld blijft opnieuw 3 jaar verbonden aan de club en steekt  de trainers en leiders voetbalverenining Lemelerveld in nieuwe jassen.

Alle trainers en leiders van voetbalvereniging Lemelerveld lopen er de komende jaren weer netjes en warm bij in mooie nieuwe jassen. Wagenmans Wonen heeft 200 nieuwe jassen overhandigd aan de voetbalvereniging. Achterop de jas staat het logo van Wagenmans met daaronder Welkom in Lemelerveld.

‘Met ons bedrijf hebben we een regionale functie en op deze manier kunnen we onze naam zichtbaar maken in de hele regio. We zijn trots op Lemelerveld en op de voetbalvereniging’ aldus Bas Wagenmans.

De vereniging is erg blij en trots op Wagenmans Wonen als sponsor. Het is geweldig dat de trainers en leiders er de komende jaren weer fantastisch bijlopen en het is nog mooier dat dit kan met een Lemelervelds bedrijf!